In definitiv, exista o singura problema: cum sa razbati?!

sâmbătă, 13 octombrie 2007

Solutii, tratamente, evolutii


Din ce in ce mai multe femei vor sa o faca cu o tipa in timp ce mai multi tipi vor sa introduca in cuplul lor o a 3-a persoana. Din ce in ce mai multe tipe vor sa o faca cu 2 tipi sau chiar isi doresc sa vada 2 tipi cum fac sex. Se recunoaste din ce in ce mai des ca procentul de 70% din populatie se masturbeaza si nu mai e un tabu sa spunem cum o facem in cadrul discutiilor din Turabo. O partida de amor la birou nu mai este o secventa dintr-un film, se intampla frecvent chiar si pe copiator evitand camerele de supraveghere. Sexul oral nu mai este de mult un subiect tabu, fie ca esti femeie sau barbat la discutiile legate de sex, o mare majoritate recunoaste ba ca ii place sa faca sau sa i se faca, chiar mai mult decat cine stie ce pozitie clasica.

Glumele legate de joaca cu frisca sau miere, fructe sau lumanari au luat locul realitatii, sa chiar sunt depasite de sexul oral cu sampanie sau rebdull. Numai gandul la o partida de amor in locuri publice trezea erectie instanta acum niste ani, acum a devenit normalitate intre statia Aurel Vlaicu si Pipera a metroului bucurestean.

Sexul in masina e demodat, ultima masina in care mi-am tras-o stiu ca a fost dacia lu’ tata de pe vremea liceului. A urmat sexul pe capota masinii si acum sexul in timp ce sofezi sau conduci motorul.

Cyber sexul a murit. In orice discutie vine vorba de sex si chiar nu mai prezinta interes o mangaiere cu mana opusa celei cu care tastezi. Siteurile pe care intra lumea sa isi caute parteneri cu viziuni deschise precum poseda ei, au devenit siteuri cu tarfe sau transexuali pe care ii platesti.

La inceput un simplu sarut genera tremur sau nopti nedormite gandindu-te ca totusi iubesti pe altcineva. Ulterior o partida de amor cu un amant avea acelasi efect, acum ambii parteneri recunosc (poate tacit) ca si-o trage fiecare cu cine vrea..si asta pt binele relatiei.

Acum avem stimulente, viagre, silicoane, puli ce cresc cu 10 cm dupa ce rontai niste pastile, avem “iarba”, coca, vibratoare, catuse si totusi avem orgasme ce nu se mai traiesc cu aceleasi intensitati.

Sex din prima seara nu mai este refrenul unei melodii ci ce intampla frecvent in toaleta unui club. Fie cu mai multe persoane in aceeasi seara.

Toate sunt rezultatul evolutiei din mintea noastra. Evolutia asta nu tine cont de regim politic, situatie macro economica, religie sau alte criterii frecvent amintite in studii. Evolutia asta face diferenta intra femeile virgine la 28 de ani si cele ce se regasesc in randurile de mai sus, mult mai pregnant decat diferenta intre dacia 1300 si logan.

Suntem oare la un pas de autodistrugere ?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu