In definitiv, exista o singura problema: cum sa razbati?!

vineri, 8 iunie 2007

Recomandari pentru vedere?


Deschizi DC++ si cauti "The Cardigans - Couldn't Care Less". In timp ce iti faci pielea mai mult decat gaina si asta nu din cauza gripei aviare ci din cauza inceputului te apuci de citit.

Ma gandesc de ce pentru toate bolile mai devreme sau mai tarziu se descopera un tratament iar pentru starile astea in care iti tai venele mai ceva ca un taran ce da cu coasa-n iarba nu e nici un remediu. Poate vi se par frustrante posturile de aici, poate te intrebi ce ratat este si asta care tot scrie de inimi malaxate. Om normal ce poate il cunosti bine, sau iti e coleg de serviciu sau poate te injuri cu el in trafic, om normal ce trage de shot-uri prin cluburi sau cine stie ce tampenie. Revenind la titlu...vederea!

Vederea poate rezolva multe din probleme, poate daca nu vezi simti mai mult, iti dai mai mult interesul sa cuceresti ca nu vezi sau ce ai in mintea ta. As vrea sa fiu orb, sa fie acea femeie din fata mea asa cum mi-o inchipui, sa aiba buzele alea, ochii aia si sa nu ma sperie imaginea ei dimineata dupa o noapte de alcool si amor sau sa nu imi fie frica de imaginea aia de femeie terminata de viata, imagine tipica unei femei la menstruatie.

Mai cauta pe DC++ si "Will Young - All Time Love" ca sigur s-a terminat piesa precedenta si tot de vedere vorbim. Oamenii cu calitati mereu sunt complexati, cand ai un defect mereu dai ce e mai bun din tine ca sa iti atingi scopul. Eu ma uit mereu la trecutul meu...un om mediocru, poate putin mai mult sa zicem, si zambesc din simplul motiv ca am reusit sa tin mereu langa mine o femeie din alte motive decat cele pe care le au majoritatea. Sunt sigur ca daca as avea un defect important nici o femeie nu mi-ar rezista.

De la inceputul blogului poate te gandesti la "Parfum de femeie". Special pomenesc tocmai acum de acest film. Este o transpunere in imagini a vorbelor mele. Dar sa zicem ca nu suntem orbi...de ce nu trecem peste problemele minore care ne retin sa evoluam intr-o relatie? Oare faptul ca dimineata are o respiratie oribila, sau ca manichiura lui/ei nu e perfecta sau ca masina este din 2000 si exul avea cu 100 de cai putere mai mult si era mult mai noua si evident nemteasca, hranesc o relatie? Oare faptul ca are fundul mai mare decat acum 1 an cand ai cunoscut-o, sau faptul ca nu mai ai acelasi job bun ca la inceput poate distruge o relatie?

Cauta si "vaya con dios - pack your memories" si ascult-o pe final....cand ma gandesc cat de complexi suntem, cate putem face noi oamenii, prin cate trecem si nu putem trece peste superficialitati de acest gen. Nu putem trece peste toate rahatuile si preferam chinul in locul zambetului. Oare cu ce suntem superior daca nu putem sa ne facem noua bine si facem altora bine, construim poduri imposibile, plecam in spatiu, ne scufundam dar nu putem dormi imbratisati cu o singura persoana o viata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu