In definitiv, exista o singura problema: cum sa razbati?!

miercuri, 9 ianuarie 2008






Hei Tarzan, ma gandesc cat de indiferent poti ramane la ideea ca fosta pa prietena are niste super nebunii sexuale cu un oarecare. Da prietene, ii poti spune cum vrei…si-o trage, face sex, amor sau pana ei ce face. Iti poti imagina cum un oarecare (except you) o foloseste in cele mai perverse moduri ca pe o jucarie ce ii satisface placerile sexuale.

Ti-o poti imagina pe micuta ta in cele mai ciudate pozitii sexuale? Sa zicem chiar si banala “mama a iedului”…sa zicem ca esti un spirit in acea camera (sa nu zic masina, lift, sau cada) la ce te uiti mai intai? La modul incare tine ochii inchisi si geme de placere, sau te uiti la el cum virtuos puncteaza

Ti-o poti imagina pe ea in cea mai josnica pozitie, sau o poti vedea facand cu el lucruri pe care cu tine nici nu se gandea sa le incerce, oare tot ca spirit ai putea rezista fazei in care ea sta in genunchi in fata lui in timp ce il satisface?

Oricum Tarzan, tu esti baiat mare si ai o prietena stabila…cum ai reactiona dragul meu sa o vezi pe ea in impertinentele mele descrieri? Lasa ca e mai putin important daca evita sa puna in practica povestile de mai sus, pe melodii care va legau sau chiar sa foloseasca lumarile facute cadou de tine.

Mai conteaza daca ea il iubeste, sau tu o iubesti, sau ea te iubeste sau el in iubeste pe el?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu