In definitiv, exista o singura problema: cum sa razbati?!

miercuri, 9 ianuarie 2008

Unde cauti iubirea?







Tu unde cauti iubirea? O cauti prin cunoscuti, sau poate o cauti prin straini, poate chiar pe internet sau poate prin cluburi. Cauti cu disperare orice loc nou unde poti gasi iubirea. Noul restaurant cu mancare de 2 lei speri ca ti-o aduce, sau poate masina cea noua te ajuta sa o gasesti.

Poate noua colectie de vara devine utila in cautari. Poate o destinatie speciala, cauti iubrea la mare. O cauti in trafic sau poate e la munte. O cauti in lift sau poate la locul de munca. Ochii sau inima ta cauta iubirea prin vecini sau poate e la benzinarie. Nu e nici in supermarket sau la matrimoniale. Nu iti iese nimic si nu gasesti iubirea nici in parc sau in metrou. O simti langa tine dar nu o gasesti.

Iubirea nu este nici in Antalya si nici la Paris, nici macar in avion. Iubirea nu este la spital si nici in inchisoare. Iubirea nu face scoala de soferi si nici macar cursuri de limbi straine. Iubirea nu vine prin email si nici macar prin sms. Iubirea este langa tine.

Tu unde cauti iubirea?

3 comentarii:

cristina spunea...

stii mereu am auzit chestia asta cu "iubirea e langa tine" si "PE DRACU",nu e langa tine,de fapt nu e niciodata,defineste iubirea si tot n-o s-o gasesti,iubirea ca si fericirea e doar o iluzie.:)

Anonim spunea...

daca iubirea ar fi langa noi atunci de ce iubirea mea nu este langa mine¿as inceta sa ma gandesc la ea,daca ar fi langa mine.strig la ea si mi se raspunde printrun simplu sms care imi spune te iubesc mult.de ce iubirea nu este acolo cand ai nevoie de ea?

Nicole spunea...

Tot este bine, macar iubirea ta iti spune "te iubesc", sentimentul e reciproc si ea exista :)

Trimiteți un comentariu