In definitiv, exista o singura problema: cum sa razbati?!

luni, 28 septembrie 2009

Reflexii



Ascult o piesa mediocra si totusi unica, "When We Dance". Sunt satul de voi, de tot ce inseamna sex opus mie. O spun azi mai mult ca niciodata, desi nu am nici un motiv.

Am obosit sa alerg dupa voi, au obosit si buzele mele sa va caute obrajii, au obosit si degetele mele sa va scrie mesaje. Mi-a obosit si inima sa va iubeasca, rasa de femei ce ma faceti sa scriu acest blog. Fara voi sunt gol, dar acum asa ma vreau. Sunteti mai importante decat schimbul de ulei sau o seara de baute cu baietii, sunteti mai importante decat un flirt cu o necunoscuta sau poate mai mult decat o partida de masturbare imatura. Sunteti mai importante decat stropul de sudoare pe care il stergem cu manseta in cautarea cadoului ideal. Sunteti mai importante decat tot ce inseamna rasa masculina cu eroii ei cu tot.

Si toate astea... la ce bun????

La ce bun cand mintea apartine unei femei mediocre, derutata de firele de praf de pe noptiera. Ai idealuri, vise, principii, planuri. Hai sa fim corecti. Nu esti nici o femeie de succes, esti tot o femeie de mijloc, poate chiar mai jos. Ai sub 30 de ani, si e singurul tau avantaj. Nu conduci o companie de succes, nu esti top 300, plangi mai des decat zambesti si mai ales si Golful ala pe care il conduci, e in rate. Nu ai nici un avantaj pentru ca nu ai nici un barbat langa tine. Singurele femei care reusesc singure sunt curvele ieftine si poate...curvele scumpe.

Visezi ca iubitul tau sa te duca la Roma si cand o face ii reprosezi ca oricum e un oras de cacat. E vina lui, ca rasa masculina, ca nu s-a implicat in arhitectura romana. Iti doresti florile alea unice pe care nimeni nu ti le-a oferit...mda...iti spune ca sunt cele mai urate flori primite...da din pacate si singurele.

E vina lui ca nu se da la prietena ta ce se multumeste si cu o tavaleala ....florile la nunta. Nici partidele de amor nu sunt asa bune, mereu te plangi fetelor ca el nu e cel mai bun, dar din pacate e singurul care te suporta, iar daca mai face si sex cu tine este deja un premiu. Ulterior altul o sa fie si mai prost la pat si ex-ul tau o sa satisfaca mai bine o proasta agatata intr-o delegatie...oare de ce...pt ca aia IL DORESTE.

Numar pe degetele de la o mana ciunga femeile cu care as dansa acum. O sa o fac de fiecare data cu orice femeie imi iese in cale. Tin la moralul vostru, la lacrimile voastre, la regretele si dezamagirile voastre. Tin prea mult la dorinta mea de a avea o lume plina de lesbiene si apoi sa ma lupt sa va cuceresc.

Nov. 2006

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu